Jelenlegi hely

Címlap

2020. március 13-án Orbán Viktor miniszterelnök a koronavírus terjedésének megfékezése céljából elrendelte, hogy hétfőtől a tanulók nem látogathatják az oktatási intézményeket. Március 16-tól új oktatási munkarend lép életbe: tantermen kívüli digitális munkarend lesz érvényben.

A tanítási év zökkenőmentes folytatásához a pedagógusok felkészülnek a digitális oktatásra, az új fajta kapcsolattartásra. Az érettségire való felkészítés is biztosított lesz, jó eséllyel a szokott rendben meg lehet szervezni az érettségi vizsgákat.

Az iskolában, a kollégiumban maradt tankönyvek, oktatási segédanyagok, egyéb felszerelések az intézményvezető által készített egyéni ütemezés alapján vihetők el.

A digitális oktatás kialakulásáig, kérem türelmüket. Folyamatosan kísérjék figyelemmel az iskola kommunikációs csatornáit, így a KRÉTA naplót, az iskola honlapját, az iskola facebook oldalát.

A miniszterelnök kérése, hogy a gyermekekre ne a nagyszülők vigyázzanak. Felhívta a figyelmet, hogy a fiatalokat nem veszélyezteti a korona vírus-járvány.

Kérem, hogy a települési önkormányzatok hirdetményeit is kísérjék figyelemmel, utasításaikat tartsák be.

A helyzetre való tekintettel, kérem, a szülők és a tanulók együttműködését.

Bán Tamás intézményvezető