Jelenlegi hely

Címlap
Tisztelt Szülők, kedves TLG-s Diákok!
 
Orbán Viktor miniszterelnök a koronavírus elleni védekezés keretében 2020.03.13-án tíz akciócsoportot állított fel. A Maruzsa Zoltán köznevelési államtitkár vezette oktatási munkacsoport javaslata nyomán hétfőtől a tanulók nem látogathatják az oktatási intézményeket.
 
Március 16-tól ezért új oktatási munkarend lép életbe: a köznevelési intézményekben tantermen kívüli, digitális munkarend lesz érvényben. Olyan tanítási módok lesznek, amelyek a diákoktól nem igényelnek személyes jelenlétet.
 
Március 16-tól nem lehet a kollégiumban aludni. Természetesen a bent maradt személyes tárgyakért, laptopokért és könyvekért be lehet majd jönni. Erről pontosabb információt hétfőn tudunk adni.
 
Hétfőtől az igazgatóknak az iskolában kell tartózkodni, hiszen az intézményvezetői feladatok operatív ellátása személyes jelenlétet igényel. A tanárok folytatják az oktatást, de digitális eszközökkel. A diákok otthonukban vesznek részt az oktatásban tanáraik utasításait követve.
 
Tisztelt Szülők!
 
Kérem Önöket, hogy a honlapunkat és az E-Kréta üzeneteit rendszeresen figyeljék, ezeken fogjuk tájékoztatjuk Önöket a tudnivalókról! Részletesebb információkkal hétfőn jelentkezünk.
 
Kedves Diákok!
 
A megváltozott oktatási körülmények ellenére is elsődleges célotoknak kell maradnia a tanulásnak. Mi, tanáraitok mindent megteszünk azért, hogy a 12. évfolyamosok fel tudjanak készülni az érettségire, hogy az alsóbb évfolyamosok is elsajátítsák a tanév tantárgyi követelményeit.
 
A körülmények rendkívüliek, mindannyiunk felelőssége nagy, vigyázzunk magunk és mások egészségére!
 
2020.03.14.
Szűcs Rozália tagintézmény-vezető