Facebook oldalunk

TLG Facebook oldala

Elérhetőségek

Titkárság
Reidlné Reinhardt Ildikó
+36 74 448 012
hegyhat@hisk.hu

 

Intézményvezető

Bán Tamás
+36 74 548 018
bantamas@hisk.hu

 

Tagintézmény-vezető
Szűcs Rozália
+36 74 676 094
szucsroza@hisk.hu

 

Kollégiumvezető

Czechmeiszter Dávid
+36 74 448 301
cmdavid@hisk.hu

 

Gazdasági ügyintéző

Takács Attiláné:
+36 74 448 366
gazdir@hisk.hu

ÖSD Nyelvvizsga

Vizsgaidőpontok

Írásbeli: 2020.01.31. 14:00

Szóbeli: 2020.01.31-02.08.

Tanfolyam

Bővebb információk...

Média

Naptár

Támogatók

Jelenlegi hely

Címlap

Tisztelt Szülők, kedves Diákok!

Tanulóink az elkövetkező napokban (március 17-20 között) megkapják osztályfőnökeiktől a Google által intzéményünk számára biztosított G-Suite For Education termékcsomagjához a bejelentkezési azonosítójukat és jelszavukat. 

A csomag tartalmazza többek között a Gmail, a Google Dokumentumok és Drive szolgáltatásokat, valamint ami számunkra most legfontosabb: a Google Tanterem (Classroom) online oktatási felületet.

TOVÁBB >>>

Javasoljuk a diákok számára, hogy okostelefonjukon/tabletükön állítsák be a kiosztott hozzáférést - úgy, mintha egy gmail postafiókot állítanának be, annyi a különbség, hogy nem csak felhasználónevet kell beírni, hanem minden bejelentkezéskor mögé kell írni a @hisk.hu-t (pl: gipszjakab@hisk.hu). Így értesülni tudnak tanáraik és az intézmény üzeneteiről, a Google Tanterembe (Classroom) feltöltött tananyagokról.

Számítógépről/laptopról történő bejelentkezés esetén amennyiben gmail-es fiókot használtok, javasoljuk a következő módszereket:

- Incognitó (chrome)- , Privát (firefox)-, InPrivate (Explorer, Edge) ablakban történő bejelentkezés (ezeket a böngészési módokat jellemzően a jobb felső sarokból elérhető menüből - 3 pont vagy 3 vonal - lehet futtatni)

- Kijelentkezés más google szolgáltatásokból - gmail, youtube - és bejelentkezés a hisk-es fiókkal

A Google Tanterem rendszer lassan fogja kiforrni magát, türelmet kérünk, és kérjük, hogy diákjaink segítsék tanáraikat és osztálytársaikat (természetesen csak online!). 

Szeretnénk, ha a diákok és a tanárok között ez olyan kommunikációs csatorna lenne, ami nem kiváltja, hanem kiegészíti a nehézségekkel küzdő KRÉTA rendszert (ezzel a kiegészítő megoldással kevésbé terheljük, ezáltal a fő funkcióját stabilabban biztosíthatja). A rendszert természetesen a koronavírus miatt elrendelt vészhelyzet letelte után is használni kívánjuk a hagyományos oktatás kiegészítéseként.

 

Néhány kép a bejelentkezés folyamatáról (Firefox alól, privát ablak nyitásával):

 
 
Mint látható a következő képen, a Google Tanterem menüpont a jobb felső sarokban található G-Suite felirat melletti menü gomb-ot lenyomva érhető el.
 
 
Kérünk benneteket, nézzétek végig a következő videót, ami tanulói szemszögből mutatja be a Google Tanterem működését: